خانه / دسته‌بندی نشده / دانشجو باید بداند، مسئول حفظ کدامین امانت است

دانشجو باید بداند، مسئول حفظ کدامین امانت است

16 آذرماه سال 1332، در تقویم ایران با خون سرخ دانشجویانی رنگین شده است که با ایستادگی در مقابل نماینده استکبار، به وظیفه تاریخی خود عمل کردند و هنگام سفر ریچارد نیکسون ریاست جمهوری آمریکا، بعد چند ماه از کودتای سیاه 28 مرداد، با ایستادگی در مقابل سفر نیکسون ، با خون خود شرافت را زنده نگهدارند.

با تکیه بر سخن مرحوم شهید بهشتی که فرموده است، “اگر دانشجو خواب بماند، نماز امت به قضا خواهد رفت”، باید دانست دانشجو در زمان ما قوه پیشرو جامعه است و الم آرمان خواهی بر دوش اوست، و به واسطه اوست که می توانیم صدای حق را به وضوح بشنویم چنان که پیشتر نیز چنین بود.

 

همین دانشجویان با بصیرت بودند که پیام های انقلاب اسلامی ایران را در سرتاسر ایران زنده کردند و البته باید گفت، همین دانشجویان بودند که لانه جاسوسی آمریکا را فتح کردند و کشور را از لوث مستشاران خالی کردند، به این دانشجویان موذن جامعه می گویند.

ملت ایران همچنان هم چشم خود را به دانشگاه ها دوخته است و به درختان شرافتی و که در آن رشد می کنند، جوانان آزاده ای که امید کشور هستند و اگر بخوابند، جامعه نیز به خواب رفته است.

 

دانشجویان نیز باید بدانند که مسئول حفظ کدامین امانتند، دشمنان ایران و اسلام روزشماری می کنند تا دانشجو و دانشگاهیان را در خواب غفلت ببینند، تا نقشه های چندین ساله خود را پیاده کنند.  

 

در این میان باد پرسید که مسئولین دانشگاه ها، برای تربیت سیاسی و فکری دانشجویان چه ایده و طرح هایی دارند؟

هرزگاهی به گوش می رسد برخی ها از سیاسی شدن دانشجویان در دانشگاه ها نگران می شوند، و عجیب است که چنین محافظه کاری در دانشگاه های انقلابی به چشم می خورد که این تفکر معیوب و خمار گذاشتن دانشجویان به حاشیه بردن آنان است.

 

چرا باید جوانان با شرافت ایرانی فکر کنند که در ایران نمی توانند به خواسته های خود برسند؟، مسئولین دانشگاه برای رشد دانشجویان در ساحه علم چه برنامه هایی دارند که باید اجرایی کنند؟

 

در پایان باید دانست که مسئولیت سنگینی بر دوش هم دانشجویان و هم مسئولین دانشگاه ها نهاده شده است که رسانه ها نیز در تاکید این رسالت و بازتاب آن به جامعه، نقش مهمی را دارا هستند.

 

 

انتها پیام/

همچنین ببینید

افتتاح بانک ژن گیاهی در دانشگاه تبریز

پروژه به‌نژادی مولکولی، به‌نژادی سریع و بانک ژن گیاهی در دانشگاه تبریز افتتاح شد. سیدابوالقاسم …