خانه / اخبار / نیروی انسانی ماهر باید با تکنولوژی جدید تربیت شوند

نیروی انسانی ماهر باید با تکنولوژی جدید تربیت شوند

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رشته های تحصیلی با نیازهای جامعه مطابقت ندارد گفت:باید به دنبال فرصت ها و شغل های جدید در عرصه تجارت الکترونیک بوده و نیروی ماهر تربیت کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج علمی ، پژوهشی آذربایجان شرقی،کوروش یزدان در دوازدهمین نشست شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در محل ماشین سازی تبریز بر نقش نیروی انسانی ماهر و دارای مهارت تاکید کرد و گفت: آموزش نیروی ماهر باید به روز و متناسب با تکنولوژی های جدید باشد تا نیاز و خواسته های حوزه صنعت در تربیت نیروی متخصص برآورده شود.

وی  با اشاره به اینکه رشته های تحصیلی با نیازهای جامعه متناسب نیست  افزود: درشرایط فعلی جامعه باید نیروی انسانی ماهر تربیت شود نداشتن مهارت کافی از دلایل عدم جذب نیروی متخصص در بازار کار است

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانه« روابط کار » در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خبر داد و خاطرنشان کرد: برای افزایش سلامت اداری و سرعت در کار سامانه جامع روابط کاردر  وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی راه اندازی می شود.

یزدان ادامه داد: ۴۹ زیرسامانه زیرپوشش این سامانه جامع قرار می گیرد و کارگران و کارفرمایان حوزه صنعت می توانند با مراجعه به پیشخوان دولت که بیش از ۴ هزار مورد در کشور راه اندازی شده، از خدمات دولت الکترونیک استفاده کنند.

همچنین ببینید

بازدید علمی از گروه صنعتی آمیکو

جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور جلفا از گروه صنعتی آمیکو بازدید نمودند. به گزارش …