خانه / اخبار / صندوق جمع آوری اطلاعات علمی دانشگاه و صنعتگر ایجاد می شود

صندوق جمع آوری اطلاعات علمی دانشگاه و صنعتگر ایجاد می شود

ایجاد صندوق جمع آوری اطلاعات علمی دانشگاه و صنعتگر از محور های مهم امداد صنعت است که تا پژوهش ها و تحقیقات اساتید بازنشسته را جمع آوری کنیم و با تلفیق این ها با تجربیات کارگران و کارآفرین ها بتوانیم صنعت را احیا کنیم و اطلاعات اساتید بعد از بازنشستگی بایگانی و متروکه نشود.

به گزارش خبرگزاری سازمان بسیج علمی استان آذربایجان شرقی؛ یدالله جعفری، دبیر جامعه اسلامی کارگران استان در گفتگو اختصاصی خود با خبرنگارسازمان بسیج علمی با بیان این که صنعت کشور مریض است اظهار کرد: صنعت ما در کما و در زیر آوار بدهی های کلان مانند بیمه، دارایی، هزینه مواد اولیه و حقوق کارگران است و باید به استمداد صنعت برویم.

وی از تشکیل امداد صنعت خبر داد و گفت: جامعه اسلامی کارگران استان در راستای این سیاست با تیمی بسیار قوی اقدام به تشکیل امداد صنعت کرده است تا در مواقع لزوم برای کمک به صنعت حضور پیدا کند.

 دبیر جامعه اسلامی کارگران استان ادامه داد: امداد صنعت را با 9 محور راه اندازی کرده ایم و در اختیار صنعتگر قرار داده ایم که اغلب آسیب شناسی است.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ مقام مخترع خاطر نشان کرد: برای این که مقام مخترع را حفظ کنیم ما باید کنار او برویم و بپرسیم چه کاری میتوانیم در راستای حل مشکل انجام دهیم  و او هم تشویق شده و به دنبال طرح ها و اختراعات بهتر می رود .

جعفری ادامه داد: از محور های مهم امداد صنعت حمایت از شرکت های دانش بنیان است که در طرح امداد صنعت شرکت های دانش بنیان را سازمان دهی و حمایت می کنیم.

وی با اشاره به یکی دیگر از محور های مهم امداد صنعت گفت: ایجاد صندوق جمع آوری اطلاعات علمی دانشگاه و صنعتگر از محور های مهم امداد صنعت است که تا پژوهش ها و تحقیقات اساتید بازنشسته را جمع آوری کنیم و با تلفیق این ها با تجربیات کارگران و کارآفرین ها بتوانیم صنعت را احیا کنیم و اطلاعات اساتید بعد از بازنشستگی بایگانی و متروکه نشود.

دبیر جامعه اسلامی کارگران استان با بیان این که تجاری سازی یکی از محور های امداد صنعت است ابراز کرد: در برخی کارگاه ها خط تولید موجود است، کارگر ها هم به خوبی کار می کنند و مواد اولیه نیز موجود است اما نمی تواند آن را در بازار نشان دهد در این موقع امداد صنعت با کمک تیم تخصصی خود به تجاری سازی می پردازد و یا تکنولوژی و خط تولید خود را عوض می کند تا صنعت رونق بگیرد و یا از طریق مرکز پژوهش هایی که داریم آموزش ها و پژوهش هایی انجام می گیرد که اگر سرمایه گذازی های داخلی و خارجی هماهنگ شود مفید خواهد بود.

وی با تاکید بر این که نبود تکنولوژی روز یکی از بحران هایی است که آینده را  تهدید می کند اظهار کرد: این بحران کشور ما و برخی کشور های دیگر را تهدید می کند و اگر پیشگیری نشود مشکلات فراوانی از لحاظ پیر بودن و نداشتن تکنولوژی روز کشور ما را تهدید می کند که ما با استفاده از علم و تکنولوژی روز به کمک حل این بحران می رویم.

جعفری از تاسیس شهرک علمی، صنعتی، پژوهشی خبر داد و گفت: ماهیت شهرک صنعتی حمایت از اشتغال توسعه تولید است که این شهرک با حمایت و تسهیلات دولت احداث می شود و مدیریت آن بر عهده بخش خصوصی می باشد تا در اختیار محققان و دانشمندان استان قرار گیرد و کمکی به تجاری سازی و حتی صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان باشد.

همچنین ببینید

قراردادهای همکاری بین بسیج علمی و دانشگاه تبریز

به گزارش روابط عمومی بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی، جلسه ای در دانشگاه …