خانه / اخبار / گزارش بازدید از مرکز رشد نانو فن آوری شهید چمران توسط مسئول سازمان بسیج علمی +تصاویر

گزارش بازدید از مرکز رشد نانو فن آوری شهید چمران توسط مسئول سازمان بسیج علمی +تصاویر

 

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان با حضور در مرکز رشد نانو فن آوری شهید چمران  از این مرکز رشد بازدید کرده و به مشکلات موجود در این مرکز رسیدگی کردند.

 

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی؛ دکتر حسین جهانگیری، مسئول سازمان بسیج علمی استان به همراه سرهنگ دهقانی، معاون پژوهشی سازمان و دکتر کوثری نسب مدیر علمی بسیج دانشجویی استان و مسئول مرکز زیست فناوری جابربن حیان دانشگاه سراسری تبریز، روز دوشنبه ۹ بهمن ماه در مرکز رشد نانو فناوری شهید چمران، واقع در دانشگاه سراسری تبریز جهت بازدید حضور یافتند.

 

در این بازدید ابتدا “آقایان”، مسئول مرکز نانو فناوری شهید چمران و برخی از مخترعان، صاحبان طرح و ایده گزارشی از اقدامات و فعالیت‌ های خود به مسئول سازمان بسیج علمی استان ارائه نمودند.

 

سپس دکتر جهانگیری ضمن نظارت بر روند فعالیت های این مرکز رشد و بررسی مشکلات و چالش های موجود مرکز رشد و مخترعان از فعالیت آنها تقدیر و قدر دانی نمودند.

 

وی با تاکید بر تبدیل علم به ثروت ابراز داشتند: مراکز رشد و فن آوری باید با دانشگاه ها فرق داشته باشند و صرفا به تولید مقاله و ارائه طرح ها متکی نباشند و باید نقاط خلا موجود برای تبدیل طرح های مخترعین به ثروت را شناسایی و به رفع آنها اقدام کرد، همانگونه که مقام معظم رهبری به اقتصاد دانش بنیان و تبدیل علم به ثروت تاکید ویژه ای دارند.

 

مسئول سازمان بسیج علمی استان همچنین در خصوص مطالعات مخترعان خاطر نشان کردند: مخترعان و پژوهشگران در مراکز رشد و فن آوری باید اول به دنبال مطالبه و نیاز باشند و بعد روی آن مطالبه کار و پژوهش انجام دهند و به مرحله اجرایی برسانند و نباید فی البداهه طرحی را ارائه داده و شروع به ساخت کنند و بعد به دنبال جاهایی باشند که طرح وی را مطالبه میکند.

 

وی با اشاره به تعامل مراکز رشد باهم تصریح کرد: مراکز رشد موجود باید برای رفع نیازهای همدیگر تعامل داشته باشند و در اجرایی کردن طرح ها به همدیگر کمک کنند، چون هر یک از مراکز رشد در حیطه خاصی فعالیت دارد و میتوانند به ابهامات و نیازهای علمی همدیگر پاسخ دهند و باید این حلقه گم شده را پیدا کنند.

 

دکتر جهانگیری با بیان اینکه ظرفیت فضای مجازی برای جذب نخبگان و دانشجویان به مراکز رشد بالا است افزود: مراکز رشد باید از ظرفیت شبکه های پیام رسان و سایت ها برای ارتباط گیری با نخبگان و دانشجویان و جذب آنها استفاده کنند و برای مثال، اخبار حوزه نانو، فعالیت های مرکز رشد، هدایت و کمک به صاحبان ایده و سایر موارد و به دور از هر گونه جهت گیری های سیاسی استفاده کنند

آقایان، مسئول مرکز نانو فناوری شهید چمران دانشگاه تبریز، نیز با ارائه فعالیت های این مرکز رشد و طرح مشکلات و خواسته های صاحبان طرح و ایده و مخترعان ابراز کرد: دانشجویان فعال در این مرکز رشد روی طرح های مختلفی د  حوزه نانو فن آوری فعالیت میکنند که از جمله به سانتری فیوژ با دور متوسط ۹۰۰۰ دور در دقیقه، مش های جراحی برای جلوگیری از عفونت بعد از عمل جراحی و آنتی باکتریال کردن پوشاک و البسه و سایر موارد میتوان اشاره کرد.

 

وی با اشاره به نخبه پروری و ایده پروری در این مسیر گفت: دوره های نانو در راستای نخبه پروری و ایده پروری به همت مرکز رشد نانو فن آوری شهید چمران و با استقبال گسترده دانشجویان در دانشکده شیمی در هفت جلسه یک و نیم ساعت با شرکت حدود ۶۰ دانشجو برگزار شد.

 

مسئول مرکز نانو فناوری شهید چمران، از عملی کردن ساخت سانتری فیوژ با سرعت بالا خبر داد و گفت: سانتری فیوژ ها در سه نوع هستند که در این مرکز رشد تلاش میشود علاوه بر ساخت سانتری فیوژ با سرعت متوسط، سانتری فیوژ با سرعت بالا یعنی ۱۵۰۰ الی ۳۰۰۰۰ و سرعت پایین یعنی ۴۰۰۰ الی ۵۰۰۰ را نیز تولید کرده و به مرحله تجاری سازی برسانیم.

 

لازم به ذکر است دکتر حسین جهانگیری مسئول سازمان بسیج علمی استان، در این بازدید به دکتر آقایان مسئول مرکز نانو فناوری شهید چمران، گواهی آموزش مدیریت مراکز رشد تحت عنوان دوره های شهید طهرانی مقدم که در شهریور ماه امسال به مدت دو روز در شهر تهران برگزار شده بود اهدا کردند.

همچنین ببینید

قراردادهای همکاری بین بسیج علمی و دانشگاه تبریز

به گزارش روابط عمومی بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی، جلسه ای در دانشگاه …