پرینتر سیمان که طراحی و ساخت آن توسط دو مبتکر بسیجی انجام پذیرفته است در چهارمین نمایشگاه و جشنواره بین المللی فناوری های نو و پیشرفته در معرض دید عموم قرار گرفت.
مجید مرادی یکی از دو طراح این طرح و مسئول مرکز رشد شهید فراحی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه عاشورا در مصاحبه با خبرنگار سازمان بسیج علمی سپاه عاشورا درباره نحوه کار این دستگاه چنین توضیح داد:
با پرینتر سیمان دیگر نیازی به کار در ارتفاع برای سیمان کاری دیوار نیست و به راحتی با نصب آن در پشت بام شاهد سیمان کاری دیوار خواهیم بود.وی افزود: پرینتر سیمان روی پشت بام دیواری که می خواهیم سیمان کاری کنیم نصب می شود و مانند پرینترهای جوهری به طرفین حرکت کرده و دیوار مورد نظر را سیمان کاری می کند.
لازم به توضیح است که این طرح تنها طرح این دو جوان بسیجی نبوده و مرکز رشد شهید فراحی مراغه دارای انواع مختلف ابتکارها بوده و اعضای این مرکز در این زمینه فعالیت چشمگیری دارند.
سلام . ما به این دستگاه نیاز داریم و خوشحال میشیم در زمینه تولید انبوه ساختمان با فناوری نوین همکاری داشته باشیم. ۰۹۱۱۹۳۶۲۵۲۸