خانه / اخبار / اخبار رسانه های استانی / امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه تبریز، انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی استان و شرکت پگاه آذربایجان شرقی

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه تبریز، انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی استان و شرکت پگاه آذربایجان شرقی

دانشگاه تبریز، انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی استان آذربایجان شرقی و شرکت پگاه استان آذربایجان شرقی در راستای بهره گیری بهینه از توان علمی، ظرفیت ها و منابع طرفین، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی بسیج علمی،پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی، این تفاهم نامه همکاری در راستای تقویت فعالیت های علمی و تعمیق همکاری های مشترک در چارچوب اهداف و وظایف محوله و نیز فراهم نمودن امکان حضور فعال محققین طرفین در اجرای فعالیت های مشترک میان دانشگاه تبریز با انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی آذربایجان شرقی و شرکت پگاه آذربایجان شرقی در 5 ماده به امضای دکتر صفر نصراله‌زاده، رییس دانشگاه تبریز، دکتر رضا جعفری، رئیس انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی استان آذربایجان شرقی، مهندس هاتف، مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی رسید. 

دکتر صفر نصراله‌زاده رییس دانشگاه تبریز پیش از امضای تفاهم نامه و در نشست مشترک با رئیس انجمن صنایع غذایی و بهداشتی آذربایجان شرقی و دیگر اعضای هیات مدیره این انجمن و مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی ضمن خیر مقدم با اشاره به توانمندیهای این دانشگاه در حوزه های مختلف گفت: دانشگاه تبریز ظرفیت زیادی در بخش های مختلف و به ویژه در بخش کشاورزی و صنایع غذایی برخوردار است که باید از این توانمندیها برای تامین مواد غذایی سالم و در امنیت غذایی بهره مند شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه این دانشگاه آماده هر گونه همکاری مشترک با صنایع مختلف و به خصوص با صنایع غذایی استان و شرکت پگاه آذربایجان شرقی است، تصریح کرد: با توسعه همکاری های مشترک، انتقال دانش، تولید علم با توجه به نیاز صنایع، ایجاد زیر ساخت های لازم و انتقال تجربه می توان کار های نو و ابتکاری جدیدی در راستای تامین مواد غذایی و امنیت غذایی استان و کشور انجام داد.  
رییس دانشگاه تبریز، در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه با فرهنگ سازی می توان بسیاری از عادت ها و رفتارهای غذایی بد را تغییر داد، اضافه کرد: با تامین مواد غذایی سالم و بهداشتی و به خصوص با تغییر عادت و رفتارهای غذایی بد؛ می توان آن عادت ها و رفتارهای که موجب به خطر افتادن جان انسانها می شود، تغییر داد.
دکتر رضا جعفری، رئیس انجمن صنایع غذایی بهداشتی و دارویی آذربایجان شرقی نیز در این نشست ضمن ابراز حرسندی همکاری مشترک با دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز به عنوانی کی از دانشگاه های جامع و برتر کشورمان دارای ظرفیت های زیادی در بخش های مختلف و به خصوص در صنایع غذایی دارد و به همین دلیل انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی آذربایجان شرقی آماده توسعه همکاری مشترک با دانشگاه است.

وی افزود: در گذشته انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی آذربایجان شرقی با برخی اساتید این دانشگاه همکاری مشترک داشته که با امضای این تفاهم نامه امیدواریم این توسعه همکاری های مشترک در حوزه های مختلف با توجه به نیاز انجمن شتاب بیشتری داشته باشد.
مهندس هاتف، مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی نیز در این نشست با تشریح برخی ظرفیت ها و تولیدات این شرکت گفت: روزانه 350 تن شیر خام وارد کارخانه می شود و در ادامه به انواع فرآورده‌های لبنی تبدیل می‌شود که برخی محصولات این شرکت به کشورهای همسایه از جمله به عراق، افغانستان، پاکستان، روسیه و آذربایجان صادر می‌شود.  
وی در ادامه خواستار توسعه همکاری های مشترک با دانشگاه تبریز شد و در ادامه تاکید کرد: باید برای تولید محصولات جدید و ارتقای کیفیت برخی محصولات این شرکت از دانش محققان و اساتید این دانشگاه از جمله تولید و ارایه با کیفیت پنیر تبریز به بازار با دانشگاه تبریز همکاری نزدیک و مشترکی داشته باشیم.

یادآور می شود؛ این تفاهم نامه های همکاری به همت و هماهنگی مدیریت امور فناوری دانشگاه تبریز منعقد شد.

همچنین ببینید

بازدید علمی بسیجیان شهرستان مرند از شرکت صنایع خاک چینی

به گزارش روابط عمومی بسیج علمی،پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی ،بسیجیان نوجوان پایگاه مقاومت شهدای …